donderdag 3 januari 2008

Geweldige nieuwe manier om de sport te kiezen waar je naar op zoek was in minder dan 1 uur!!!!

Wat is er toch veel informatie te vinden over alle sporten die er zijn. Het vervelende is dat je dan ik weet niet hoeveel sites moet bezoeken om al deze informatie te vinden. Hoe zou het zijn om alle sporten in Almere gerubriceerd te vinden en dan met de informatie over wat voor een sport het is, hoe het gespeeld wordt en niet te vergeten hoe het eruit ziet en ook erg belangrijk waar het te vinden is in Almere?

Graag wil ik je helpen de juiste sport te vinden voor jezelf of misschien wel voor je kinderen of voor wie dan ook.

De reden dat ik hier namelijk aan begonnen ben is simpel. Ik heb 2 kinderen en mijn dochtertje van 7 is niet zo van het sporten. Hoe kan ik haar toch enthousiast maken om een leuke sport te kiezen, want bewegen is belangrijk en goed voor je. Zeker als je ook nog aanleg hebt om dikker te worden is het zeer belangrijk om dat goed onder controle te krijgen in plaats van op dieet te moeten gaan. Op het internet werd ik niet veel wijzer, althans niet op een manier waardoor ik mijn dochtertje enthousiast kon krijgen. Zoeken op sport in Nederland gaf mij als voornaamste link Holland Sport. Een geweldig sportprogramma op tv maar niet wat ik zocht. Toen bedacht ik mij dat er wellicht meer mensen in Almere zijn die ook graag meer info willlen op een makkelijke manier. Almere is tenslotte een snelgroeiende stad met steeds meer nieuwe inwoners.

Welkom bij deze! Ook natuurlijk welkom voor iedereen die deze blog bezoekt. Inwoner van Almere of niet. Graag ontvang ik reacties, suggesties, gewoon alles wat kan helpen. Natuurlijk zal ik zelf deze blog gaan bijhouden met allerlei informatie en tips.

HET KAN IN ALMERE!